AVÍS LEGAL

En compliment del deure d'informació establert en l'Article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, a continuació es fa constar que el titular del lloc web ubicat a la adreça d'Internet Goitaquefanara.cat és Jaume Morón Tarrasa, amb domicili social al carrer Gran de Gràcia 84 de Barcelona, amb N.I.F número 47641214A. Correu electrònic de contacte: [email protected]

Accés dels usuaris

La condició d'usuari serà per a tot aquell que utilitzi per qualsevol mitjà aquesta web i implica l'acceptació de totes les condicions incloses en aquest avís legal, així com la política de privacitat i dades personals. L'usuari es compromet a utilitzar els serveis i la informació facilitada al portal Goitaquefanara.cat sota criteris de bona fe. En cas que per utilitzar determinades funcions o serveis sigui necessari que l'usuari es registri, aquest registre s'efectuarà mitjançant formularis de dades i amb subjecció a les prevencions de la legislació de protecció de dades personals que es descriuen en la política de privacitat. Per utilitzar el portal, els menors d'edat hauran de disposar del permís dels pares, mares o representants legals, que en seran responsables.

Protecció dels drets de propietat intel·lectual i industrial

Goitaquefanara.cat és un domini registrat. No es pot utilitzar excepte autorització expressa del titular ni en connexió amb serveis que no siguin oferts per Goitaquefanara.cat de manera que pugui crear confusió i / o descrèdit per a Goitaquefanara.cat.

Es prohibeix explícitament:

  • La presentació d'una pàgina del portal Goitaquefanara.cat o qualsevol contingut d'aquesta pàgina en una finestra que no pertany a Goitaquefanara.cat per mitjà de qualsevol tècnica o procediment incloent-hi framing, inline linking, etc.
  • Una extracció d'elements del lloc web que causi perjudici a Goitaquefanara.cat conforme a les disposicions vigents.
  • L'ús comercial dels continguts del lloc web Goitaquefanara.cat L'ús de marques o signes distintius, logotips, combinacions de colors, estructura, disseny i, en general, símbols distintius de qualsevol naturalesa, propietat de Goitaquefanara.cat, sense el coneixement i l'autorització corresponent de l'empresa.
  • L'ús de continguts en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i l'ordre públic.
  • Provocar danys en els sistemes físics i lògics de Goitaquefanara.cat, dels seus proveïdors o de terceres persones; introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys anteriorment esmentats.
  • Intentar accedir i, en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic d'altres usuaris i modificar o manipular els seus missatges.

Responsabilitat en relació amb els continguts

Goitaquefanara.cat es reserva el dret de modificar els continguts de la web i d'eliminar-los, com també de limitar o impedir l'accés a la web, ja sigui temporalment o definitivament, sense notificació prèvia. Goitaquefanara.cat no es fa responsable de l'accés tècnic, la informació o els continguts d'altres pàgines web a les quals remet o amb les quals es pugui enllaçar des del portal Goitaquefanara.cat. Goitaquefanara.cat no s'identifica necessàriament amb les opinions expressades pels seus col·laboradors.

Dret d'exclusió

Goitaquefanara.cat es reserva el dret de denegar o retirar l'accés als seus llocs web i/o els serveis oferts sense necessitat d'avís previ, a instància pròpia o d'un tercer, a aquells usuaris que incompleixin les presents condicions generals.

Modificació de les presents condicions i durada

Goitaquefanara.cat podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades i seran degudament publicades com apareixen aquí. La vigència de les dites condicions anirà en funció de la seva exposició i seran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.

Advertiments a links

La present web pot incloure dispositius tècnics d'enllaç que permeten a l'usuari accedir a altres pàgines web (enllaços).

La funció de Goitaquefanara.cat és la d'informar sobre l'existència d'altres pàgines web relacionades. Aquests enllaços no suposen un suggeriment o invitació per visitar les pàgines web relacionades. Goitaquefanara.cat no coneix els continguts i serveis de l'enllaç, per això no es fa responsable dels danys derivats de la seva qualitat, desactualització, indisponibilitat, error, inutilitat o il·legalitat i no respon de les manifestacions o serveis en els continguts.


Data de l'última modificació de l'avís legal: 1 de setembre del 2022.