Aplicació per a dispositius mòbils iOS

L'aplicació per a dispositius mòbils iOS permet accedir al catàleg de títols de Goita què fan ara per saber què ofereixen en català les plataformes de streaming.

Aquesta aplicació és fruit de la col·laboració amb Basetis experts en gestió de dades, intel·ligència artificial, creativitat i disseny, desenvolupament d'aplicacions per a tota mena de dispositius, infraestructures informàtiques, gestió de projectes i serveis, videojocs i assessoren sobre els aspectes legals del sector TIC.

Com volen aprendre i millorar s'impliquen en projectes interns i col·laboratius que anomenen Experiences. Un d'ells, ha estat l’app per Goita què fan ara, de forma totalment altruista. Fa uns mesos es van posar en contacte amb nosaltres perquè els va agradar el projecte de Goita què fan ara i volien convertir-lo en un Experience. Des de llavors hem estat treballant conjuntament.

Com fer-la servir?

Com la resta d'aplicacions per iOS, només heu d'anar a la pàgina de l'aplicació dins de l'App Store, que es pot trobar en el següent enllaç.